Car wash broke my H3... HELP

General Tech, Non Vehicle Specific

Car wash broke my H3... HELP

Postby samolah » Sun Mar 08, 2015 10:50 am

My H3 was running fine until I went to the carwash yesterday. I bought the top wash under carriage clean ect. After turning vehicle off, the stop engine light came on and its running very rough. stop engine light is blinking yellow. Onstar says it a misfire code. What should I do next. Im sure its related to the car wash. Tks
samolah
New User
New User

Posts: 1
Joined: Sun Mar 08, 2015 8:50 am
Vehicle: 2006 H3
samolah
New User
New User
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 08, 2015 8:50 am
Vehicle: 2006 H3

Re: Car wash broke my H3... HELP

Postby Mark » Mon Mar 09, 2015 7:50 am

Still having an issue? Letting it dry out might take care of the issue. Have not heard of anybody else having this happen.
Hummer X Club Florida Chapter
mailto:florida@hummerxclub.com
User avatar
Mark
Chapter President - Florida
Chapter President - Florida
 
Posts: 15131
Joined: Sat Apr 29, 2006 5:42 pm
Location: Orlando FL
Vehicle: 09 H3 Alpha/74 Int. Scout

Re: Car wash broke my H3... HELP

Postby samolah » Mon Mar 16, 2015 5:19 pm

Thanks for the reply Mark, it ended up being a previous leaking battery causing wire damage to 8 wires next to the battery box. I guess the car wash was just a coincidence or it may have just been the last straw to make it go haywire. LOL I was lucky it was not any worse I guess.
samolah
New User
New User
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 08, 2015 8:50 am
Vehicle: 2006 H3

Re: Car wash broke my H3... HELP

Postby Mark » Tue Mar 17, 2015 6:56 am

Hope it wasn't or won't be too big of an issue to fix but glad you found out what the problem was.
Hummer X Club Florida Chapter
mailto:florida@hummerxclub.com
User avatar
Mark
Chapter President - Florida
Chapter President - Florida
 
Posts: 15131
Joined: Sat Apr 29, 2006 5:42 pm
Location: Orlando FL
Vehicle: 09 H3 Alpha/74 Int. Scout


Return to General Tech

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron